6 Ekim 2012

SONBAHAR YAPRAKLARI

Yaza doyamadım hala. . . Ama yapacak bir şey yok.  Dünya böyle dönüyor. Sonbahar yavaş yavaş, sinsi sinsi geliyor
. Sanki hala yazdaymışız gibi  kısa kollu tişörtleri giyiyoruz ama soğuk ufak ufak ısırıyor.  Geceleri battaniye olmadan yatmak mümkün değil. Sabah kahvaltısında ıhlamur iyi geliyor (boğazımda kaşıntı mı var ne. . . )
Ben kabul edemediği şeyleri değiştirmeye çalışan ve değiştiremediği şeyleri kabullenmeye çalışan bir insan olduğum için hemen değiştiremeyeceğim bu olayı  yapacağım etkinliklerle güzelleştirmeye karar verdim.
Yaşasın Sonbahar! Şimdi biz çocuklarla neler neler yaparız....:))
Önce birkaç yaprak kalıbı yaptım.  Kırmızı , turuncu, sarı, kahverengi A4 kartonlarına bu kalıpları yazdırıp elde edeceğiniz  sonbahar yapraklarını çocuklara kesmeleri için verebilirsiniz. Ve daha sonra bir çok  etkinlikte kullanabilirsiniz. 
Ve ya bahçede yapacağunuz bir geziden sonra ve ordaki yaprakları inceledikten sonra bu kalıpları A4 sayfaya yazdırarak çocuklardan önce uygun renklere boyamalarını daha sonra da kesmelerini isteyebilirsiniz
Yaptığınız etkinliklerin resimlerini benimle paylaşırsanız sevinirim. İsterseniz facebook sayfama isterseniz e-mail adresime (sevim201@mynet.com ).
 Sizi bekliyorum ))
Kolay gelsin.



2 yorum: